Bu Pazar Ay Yay Burcunda olacak. Astroloji’de yay burcu uyluk, kalça, bacakların üst kısmı ve karaciğeri temsil ettiğinden sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun. Ayrıca bugün ayın alacağı açılarla gün içinde abartıdan kaçınmalıyız..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, girişimci, becerikli ve çalışmayı seven bir insansınız. Vizyon sahibi ve geleceği gören yapınızla çoğunlukla doğru zamanda doğru yerde olabilen bir insansınız. Zorluklarla karşılaştığınızda panik oluyorsunuz ama becerikli yapınızla her işin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bu sene, seyahat, eğitim, medya alanlarınızda şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün hızlı ve koşturmalı yapınızla dış ortamlarda bir çok işinizi halledebilirsiniz. Anlamak ve gerçekten bilmek istediğiniz çok şey olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destek sizi mutlu edecek. Parasal harcamalarınızda aşırılıktan kaçının.

Boğa Burcu: Neler yaşadığınızı bir diğer kişiyle paylaşmak, size iyi gelecek. Çünkü herşeyi kendi içinizde saklamaya meyillisiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda bazı konuşmalarınız için harekete geçebilirsiniz. Özel yaşantınızda keyif sizden yana.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle, ilişkiniz, hayatınız ve işleriniz üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi ilgilendiren ve önünüzdeki dönemde hayatınızı değiştirecek kararlardan herkesi haberdar etmek istiyorsunuz. Bazı konuşmalarınızda abartıdan kaçının.

Yengeç Burcu: Bugün davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz fazla olabilir. Oldukça iyimser etkiler altında ve fırsatlarla dolu bir dönemde olduğunuzu farkedin. İşlerinizi gün içinde tamamlamaya çalışmalısınız. Aşkınız ve çocuğunuz için aşırı abartıdan kaçının.

Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarınızla hareket etmeyi isteyebilir ama kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslarınız var, bugün aile ortamlarınızda keyfi abartabilirsiniz.

Başak Burcu: Evinizde ve ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkartacağınız bugün, harcamalarınızla ilgili olarak önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Yoğunluklar ve sakinlik arasında gidip geliyorsunuz. Bugün dinlenin ve yakın çevrenize tutamayacağınız sözler vermeyin.

Terazi Burcu: Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Sosyal ortamlarda parasal olarak çabuk ve aşırı harcamalardan kaçının.

Akrep Burcu: Bugün maddi konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdikleriniz size yol gösterebilirler. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızda ve kalabalık ortamlarda abartmamaya çalışmalısınız.

Yay Burcu: Bugün kendinizle ilgili konuşmak ve sorunlarınızı, içinizde tuttuklarınızı anlatmak derdindesiniz. Bunu dinleyecek ve sizinle bütün bunları paylaşacak bir insandan öğrenecekleriniz var. Özel hayatınızda duygusal konuları abartmaya meyillisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün kafanıza takılan sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında ve özellikle ortak para alanlarınıza dayalı konuşmalarda abartmamaya özen gösterin. Eski arkadaşlarınızdan haberleriniz olacak.

Kova Burcu: Bugün geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasında olabilir veya yaşayacağınız bir olayın bazı şeyleri daha rahat algılamanıza neden olacağını görebilirsiniz. Kalabalıklar içinde olacaksınız ve sevdiğinizle iyi anlaşacaksınız.

Balık Burcu: Bugün, hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, tüm yıl boyunca yaşadığınız deneyimler gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmak veya yeni sorumluluklar üstlenmekten vazgeçmiyorsunuz ama önce eski işlerinizi tamamlamalısınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR