Bugün oluşan güneş- satürn kavuşumuyla, hayatı ciddiye alabilir ve sorumluluklarımızla daha fazla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Genel olarak yaşam enerjimiz kısılacağından, sağlığımıza dikkat etmeye ve kendimizi negatif etkilerden uzak tutmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, samimi, sezgili, hedefini bilen bir insansınız. İş hayatınızda özellikle basın ve hukuk alanlarında ciddi başarılara imza atabilirsiniz. Amaçlarınız var ve çok dikkat çekiyorsunuz bu yüzden sizinle uğraşanların sayısı hiç de az olmayacak. Bu sene, hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.




Koç Burcu: Kariyer ilişkilerinize ve ortaklaşa para konularınıza odaklanacaksınız. Parasal konular mercek altına alınacak. Bu bir vergi meselesi olabilir, bir kredi borcu, banka ödemesi, miras konuları, nafaka işlemleri gibi sorumluluklar hayatınızda yer edebilir.




Boğa Burcu: İlişki sorumluluklarınız daha da artabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın hayatındaki değişim ve olaylar sizi de ilgilendirecek ve siz kendinizi bu konulardan mesul tutarak olaylara daha bir ciddiyetle yaklaşabilirsiniz.




İkizler Burcu: İş ve sağlık sorumluluklarınız giderek hızlanıyor ve artıyor. Yakın çevrenizin sağlık konularıyla daha fazla uğraşabilir, kendi sağlığınıza dikkat ederek önemli kararlar alabilirsiniz. Tamamlanması gereken çok işiniz olabilir.




Yengeç Burcu: Hayata daha ciddi ve önemli gözüyle bakacaksınız. Her tür yaratıcı işinizde, çocuğunuzla ilişkinizde ve aşk hayatınızda önemli konularda sorumluluklarınız artacak. Borsada yatırım yapanlar için zorlanacakları bir hafta olabilir.




Aslan Burcu: Ailevi sorumluluklarınız giderek artıyor, davranışlarınızla ilgili yeni düzenlemeler gerekiyor. Kendi sağlığınıza ve aile büyüklerinizin sağlığına bu hafta dikkat etmeli ve ailevi sorumluluklarınızdan kaçmamaya özen göstermelisiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve yükleri bu hafta giderek artabilir. Kendinizi bir fanusun içinde yalnız hissedebilirsiniz. İletişim içinde olacağınız herkese karşı sorumlu ve ciddi yaklaşmayı tercih edeceksiniz. Size yol gösteren bir insanın sağlık sorunları sizi sıkabilir.




Terazi Burcu: Parasal sorumluluklarınız hız kesmeden artmaya başlıyor. Hayata daha planlı ve ciddi gözlerle bakacaksınız. Yine bir arkadaşınızın hayatında bazı para sorunları, sıkışmaları oluşabilir. Ya da bazı işlerinizde para sıkışmaları yaşayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Hayatınıza çeki düzen verme isteğiniz yoğun olacak. Üzerinize almanız gerekenden daha fazla sorumluluk almamaya çalışın. Kendinizi çok yormayın .Ayrıca size kariyerinizde yardım eden bir aile büyüğünüzün hayatında da bazı zorlanmalar oluşabilir.




Yay Burcu: Başka insanların sorumlulukları, hastane gibi veya kapalı yerlerde bulunmak zorunluluğuyla hareket edebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olayları bile kontrol etmeye çalışmak sağlığınızı zorlayabilir. Yine uzaktaki akrabalarınızın ve tanıdıklarınızın hayatında da bazı zorlanmalar ve sıkışmalar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Grupsal işlerinizin enerjisi ve yoğunlukları artıyor. Geleceğiniz adına sizi sıkan önemli konuşmalar ve görüşmeler olabilir. Yine hayatınıza etki eden ve tavsiyelerine güvendiğiniz bir insanın yaşamında da bazı zorlanmalar oluşabilir.




Kova Burcu: İş sorumluluklarınız ve yükünüz giderek artacak. Daha fazla iş yükünün omuzlarınıza yüklendiğini hissedeceksiniz. Yine partnerinizin hayatında da bazı zorlanmalar ve sağlık sorunları oluşabilir. Aile büyüklerinizin sorumluluklarına sırt çevirmeyin.




Balık Burcu: Seyahat, eğitim ve medya sorumluluklarınız artmaya başlayacak. Daha az tanıdığınız insanlarla daha çok vakit geçirebilir ve onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Uzakta bulunan akraba ve tanıdığınız insanların sorunları ve olayları da gündeminizde yer edebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR