Bu Cuma Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu birgün. Jüpiterden alacağımız etkiyle aşırı iyimserliğe dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; şanslı, ciddi, derin, bağımsız ve yüce gönüllü bir insansınız. Sizden daha zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Hayatınız boyunca müsrif davranmamalı ve paranızı tutmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, birçok konuda oldukça şanslısınız ama bunları değerlendirecek gücü kendinize bulamayabilirsiniz. Biraz daha gayret göstermelisiniz.




Koç Burcu: Bugün keyifli ve hayata enerjik bakan yönlerinizle hareket edeceksiniz. Duygusal hayatınızda hisleriniz gösterişli ve ateşli olacak ama kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız yüksek olabilir.




Boğa Burcu: Bugün ev hayatınız daha ön planda olacak. Canınız iş yapmak istemeyebilir. Keyifli ve paylaşım içinde olacağınız alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Ailenizle paylaşımlarınızda abartılı iyimserlik devrede olabilir.




İkizler Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınıza karşı oldukça duygusal davranabilirsiniz. Yakın çevrenizden güzel ve iyimser haberler alabilir, keyfinizin yerine geldiğini hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara daha ciddi yaklaşımlar sergilemelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün maddi konularda sahiplenici duygularınız ön planda olacak. Aile hayatınızda parasal konularda şansınız yüksek. Bu sıralar somut şeyler peşinde olacaksınız fakat riskli işlerde bulunmaktan çekinmeyeceksiniz Bu alanlarda aşırı iyimserlikten kaçının.




Aslan Burcu: Bugün hayat sizin için oldukça keyifli ve aktif olacak. Eğlenceli alanlarınızı harekete geçirerek, daha çok dış mekanlarda bulunarak vaktinizi geçirebilirsiniz. Ailevi konulara yaklaşımınız iyimser ve biraz da abartılı olabilir.




Başak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkarmak ve aktif işlerde bulunmak açısından uygun olmayabilir. Evinizde vakit geçirmek veya aile konuları üzerine eğilmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizin ve kendinizin korunduğunu hissedeceksiniz.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gün içinde yoğunlaşabilir. Katılacağınız ortamlarda, organizasyonlarda duruşunuzla çevrenizin enerji kaynağı olacaksınız. Sosyal çevrenizden gelecek güzel parasal işler sizi sevindirebilir.




Akrep Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek, başkaları tarafından iltifatla karşılanmak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda göz dolduracaksınız. Kariyer hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz.




Yay Burcu: Farklı konu ve olayların sizi heyecanlandıracağı bir gün geçireceksiniz. Özgür olmayı ve değişik davranmayı seviyorsunuz. Yeni insanlaran yana şansınız yüksek ayrıca, uzak yerlerden güzel haberleriniz olabilir.




Oğlak Burcu: Üzerinizde hissettiğiniz baskıyla hareket etmek zorunda kalacaksınız. Hayatınızda ilginç deneyimler yaşıyorsunuz ve bu sıralar kendi kabuğunuzda olmak size iyi geliyor. Yine de, sosyal ortamlarınızdan güzel parasal haberler devrede olabilir.




Kova Burcu: Özel yaşantınızda ve ikili ilişkilerinizde bugün duygusal yönleriniz ön plana çıkacak. Karşı taraftan güzel şeyler duymaya ihtiyacınız var ve kendinizi özel hissetmek istiyorsunuz. Bugün özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde fırsatlarınız oluşabilir.




Balık Burcu: İş alanlarınızda ve ortamlarınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Bu da kariyerinize olumlu etkiler gönderecek. Bugün işlerinizi iyi planlayın ve bitirmeye çalışın. Ayrıca, iş ve seyahat konularında fırsatlarınız oluşacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR