Bugün yakıcı duygularla, düşüncesizce atılan adımlarımız konusunda dikkatli olalım. Çabuk tepki verebileceğimiz gibi bizi kısıtlayan herşeye kolay sinirlenebiliriz. Bu da bizi kazalara ve hastalıklara açık kılabilir. Yine bugün ilişkilerimiz soğuk, mesafeli ve ciddi olabilir. Maddi konularda ekonomik ve biraz da tutumlu davranabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, zeki, çekici, şanslı bir insansınız. Hayatınızda çok etkili fırsatlar ele geçirecek ve bunlardan yararlanacaksınız. Kendinizi herşeyin merkezinde görme huyunuzdan vazgeçmeli, bencilliğinizi bir kenara atmalısınız. Emlak ve mülk işlerinden para kazanabilirsiniz. Bu sene, ilişkilerinizde kendinizi ortaya koymaya çalışın. İş konularında mücadeleleriniz olacak.




Koç Burcu: Partnerinizin parasal durumuyla ilgili üstlenmek durumunda kalacağınız konular, ilişkinizde sorunlar yaratabilir. Vergi, kredi veya borç alanlarınızda sıkışmalar oluşabilir Yine bugün iş alanlarınızda düşüncesiz ve acele kararlardan uzak durmaya çalışın.




Boğa Burcu: Özel hayatınızdaki sorumluluklarınız, hayatı size ciddi algılatabilir. Sevdiğiniz insanla aranızda bir mesafe varmış gibi hissedecek, ilişkilerinizde negatif düşünmeye meyilli olacaksınız. Dış ortamlarda veya seyahatlerde beklenmedik olaylara ve sonuçlara açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Çok çalışabilir ve başkalarının yapacaklarını üstlenebilirsiniz. Hem kendi sağlığınızla ilgilenmek, hem de çevrenizin sağlık sorunlarıyla uğraşmak hayata soğuk ve mesafeli gözlerle bakmanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızla parasal konuşmalardan, borç alıp vermekten kaçının.




Yengeç Burcu: Bugün aşk hayatınızın, çocuk ilişkilerinizin ya da sanatsal işlerinizin sorumlulukları size ağır gelebilir. Duygularınızı sevdiklerinizden saklamayın ve onlarla aranıza aşılmayacak duvarlar örmekten vazgeçin. Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde sorunlara açıksınız.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Ailenize karşı ciddi, soğuk ve mesafeli olabilir, onların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Yine bugün iş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar, sorunlara açıksınız, iş seyahatlerinizde sorunlar görülebilir.




Başak Burcu: Yakın çevrenize karşı mesafenizi bugün yüksek tutmayın, herşeyi ciddi algılamaya yatkın olacaksınız. Zihninizde düşündükleriniz sizi kolay depresif yapabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun, tehlikeli yerlerden uzak durun.




Terazi Burcu: Üstleneceğiniz para sorumlulukları, dikkatli ve temkinli harcamalar yapmanıza neden olabilir. Sizden para isteyenlere karşı buz gibi soğuyabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aile hayatınıza ve ilişkinize çok dikkat edin. Patlamaya hazır bir bomba gibi olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Önemli sorumluluklar devreye girerken, hayattan alacağınız keyifte düşüşler görülebilir. Kendinizi çok bırakmayın ve salmayın, bu dönemin geçeceğini bilerek ilerleyin. Yine bugün yakın çevrenizle, iş ortamlarınızda sürtüşmelere, anlık tepkilere açık olacaksınız.




Yay Burcu: Hayata karşı kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilir, olayları çözümlerken, kendinize aşırı yüklenebilirsiniz. Aşk hayatınızda da bazı zorlanmalara, rsiklere ve güvenlik tehditlerine açık olacak ve bunun sonucunda kolay tepkiler vereceksiniz.




Oğlak Burcu: Çok çalışacak sorumluluk alacak, başkalarının sorumluluklarını üstleneceksiniz. Çevrenize bakış açınız mesafeli, ciddi ve sorunlu olabilir. Kalabalıklar içinde yalnızmış gibi hissedebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda ipler gergin olacak, kısıtlamalara gelemeyecek ve kolay tepkiler vereceksiniz.




Kova Burcu: Kariyer ve iş sorumluluklarınız sizi bunaltabilir. Kendinizi işinizde yalnız ve anlaşılmaz hissedebilirsiniz. İnsanlarla etrafınıza duvarlar örmemeye çalışın. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi öfkeli ve düşüncesiz kılabilir. Kimseyle sürtüşmeyin.




Balık Burcu: Geleceğinize yönelik atacağınız adımlarda biraz sıkıntılı ve mesafeli olabilirsiniz. Hayattan beklediklerinizle elde ettikleriniz bir olmayabilir. Sosyal ortamlarınızda bazı parasal çekişmeler, bazı işlerinizde zorlanmalar görülebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR