Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Doğayla bütünleşmek hoşumuza gidebilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sakin, barışçıl, etkileyici, başarılı, şanslı bir insansınız. Etkileyici tarzınızla girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmekte zorlanmıyorsunuz. Herkes sizi seviyor ve bu sizin için çok önemli. Dostlarınız ve çevreniz sayesinde istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Bu sene, özel hayatınız önem kazanacak. Ailevi konularda daha şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. İş alanlarınızda kendi oturttuğunuz ve kurduğunuz sistemin çalıştığını göreceksiniz. Giderek güçleniyorsunuz ama hala farketmediğiniz konular var.




Boğa Burcu: Bugün güçlü ilişkiler içinde olacağınızdan duygularınızı toparlamak ve düşüncelerinizi organize etmek daha kolay gözüküyor. Kendi istekleriniz sevdiğiniz insanla sizi karşı karşıya getirebilir.Keyfinizi kaçıracak olan her şeyden uzak durmaya çalışın.




İkizler Burcu: Her ne kadar sosyal bir insan olsanız da sizin de bazen yalnızlığa ihtiyacınız oluyor. Bugün işlerinizi hemen halledip daha çok kendinizle kalmak isteyebilrisiniz. Bu aralar aile hayatınızda biraz didişmeler olsa bile, bugün huzuru orada yakalamak isteyeceksiniz.




Yengeç burcu: Sevdiğiniz insanın tavır ve düşüncelerinden çok çabuk bir şekilde etkilenebilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmaların sizin özel hayatınıza uymadığını görmeniz münkün ancak bugün sosyal ortamlarda aradığınız keyfi yakalayacaksınız.




Aslan Burcu: Beraber çalıştığınız etkili insanlar, birçok konuda size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat kariyeriniz açısından oldukça etkili olabilir. Kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Ailenizle olan ilişkilerinizde bu birkaç gün dikkatli olmakta fayda var.




Başak Burcu: Birilerinden tavsiye almaya ihtiyacınız var, zira bu aralar yoğun duygular içindesiniz. Kafanızda bir bulanıklık ya da bir belirsizlik var. Bu da sizi takıntı yapmaya itebilir. Dış ortamlarda keyifle yapılacak geziler, programlar size iyi gelecek.




Terazi Burcu: Maddi konularda ailenizle belli planlar yapacaksınız. Küçük pürüzler ortaya çıkarsa hesabınızı yeteri kadar düşünerek yapmadığınızı anlatıyor olabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin.




Akrep Burcu: Özel hayatınızdaki bazı düşünceler kafanızı kurcalayabilir. Bu düşüncelerden kolay kurtulacaksınız. Bu aralar kendinizi yakın çevrenize ifade ederken zorluk yaşıyorsunuz ama en fazla da onlardan destek görüyorsunuz.




Yay Burcu: İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın tam ortasında bir yer edinecek. Diğer insanların durumlarıyla veya yaptıklarıyla fazlasıyla ilgili olduğunuz bu dönemdesiniz. Kendinize biraz ilgi göstermeye ve kendinizi önemsemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Şu sıralar iş hayatınızda o kadar çok yeni çevreler içindesiniz ki, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar bugün ilginizi çekmeyebilir. Onları kırmadan sevdiğinizle planlar içinde olun, biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Hayata aşkla bakacaksınız.




Kova burcu: Bu aralar aile ve iş hayatınız arasındaki dengenin sağlanması gerektiğini siz de biliyorsunuz. Sevdiğiniz insan kalabalık yerler için ısrar ederse, ayrı ayrı programlar yapabilirsiniz. Aile hayatınızda çabuk hareket etmek önemli olacak.




Balık Burcu: Bugün yakın arkadaşlarınızla veya kardeşlerinizle planlı bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Partnerinizle her ne kadar bazı uyumsuzluklar yaşasanız da birbirinizi anlamayı başarabilirsiniz. Arkadaşlarınız önemli planlarınızda yanınızda olacaklar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR