Bugün Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; entelektüel, konsantrasyonu yüksek, sevimli bir insansınız. Sevimli ve iyi tavırlarınızla, başarılı dostlar edinecek ve hayat boyu yarar göreceksiniz. Sadece bazen yaşamı çok ciddi algılıyorsunuz. Zaaflarınızı kontrol edebilirseniz büyük başarılar yakalarsınız. Bu sene, aşk hayatınızda şansınız çok yüksek.






Koç Burcu: Fikirsel olarak rahat ve bir o kadar düşüncesiz hareket etmeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın düşüncelerini anlamakta zorlanıyorsunuz. Kendi isteklerinizi ön planda tutacaksınız.




Boğa Burcu: Düşüncelerinizi kendinize saklamak, geçmişi anmak, bazen sinirlenmek öne çıkabilir. Aileniz sizin güvenli alanınız. Bugün bazı iş arkadaşlarınızla aynı düşüncelerde olmayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle keyifli planlar devreye girebilir. Ama bazı fikirlerinizi onlara aktarmakta zorlanabilirsiniz. Size pozitif yaklaşanlara daha çok ihtiyacınız var.




Yengeç Burcu: Bugün, dış ortamlarda vakit harcayacak ve göz önünde olacaksınız. Özellikle aktiviteleriniz hızlanacak, iş alanlarınızda şansılısınız ama kendinizi çok aşırı zorlamamaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Bugün, seyahatlerde veya dış ortamlarda daha keyifli ve mutlu olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınıza dikkat edin, bugün aynı telden çalmayacaksınız.




Başak Burcu: Ortaklaşa para konuları hayatınızda daha fazla öne çıkabilir. Yine ani harcamalar, yapılacak alışverişler size kendinizi iyi hissettirtecek. Bu aralar bütçenizi iyi gözden geçirin.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınıza odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar sizi mutlu edebilirama bazı konularda aynı düşüncelerde olmayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Yapılması gereken günlük rutin işleriniz devreye girmeye başlayacak. Sağlığınızla ilgili konularda hayatınızın merkezinde olabilir. Harcamalarınızı arttıracaksınız.




Yay Burcu: Bugün hayatın daha çok keyifli yanlarına odaklanacaksınız. Özellikle bugün, sevdiğiniz insanla kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan duyacağınız bazı şeyler hoşunuza gitmeyebilir.




Oğlak Burcu: Bugün, evinizde veya ailenizin yanında olmak isteyeceksiniz. Özellikle bugün, bir toplantı veya görüşme bazı işlerinizi yarıda bırakmanıza neden olabilir. Parasal konularda hissiniz güçlü.




Kova Burcu: Bugün, yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle geçirilecek vakitler sizi bekliyor. Fikirsel olarak kafanızda bazı şüpheler mevcut, bunlardan uzaklaşıp yapacaklarınız odaklanmalısınız.




Balık Burcu: Bugün parasal konulara odaklanacaksınız, harcamalarınız artabilir. Özellikle bugün, dış ortamlarda ve iş konularda kendinizi mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR