Bugün gökyüzünde oluşan merkür-jüpiter olumlu açısıyla, fikirsel olarak kendimizi mutlu ve şanslı görebiliriz. Aşırı iyimserlik bazen düşünmeden kararlar almamıza ve bazı konuları abartmamıza neden olabilir. Yarın ise, yardımseverlik ve güçlü ilişkiler devreye girmeye başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, hayat dolu, özgürlüğü seven, inatçı bir insansınız. Aklınız fazlasıyla çalışıyor ve nerde nasıl kullanacağınızı iyi biliyorsunuz. Güçlü yapınızla gittiğiniz yolda emin adımlarla ilerleyecek, başarıyı kolayca yakalayacaksınız. Bu sene, özel hayatınızda ve işlerinizde şansı yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda konuşmalarınız size ilham verebilir. Sevdiğinizle keyfi yüksek bir haftasonu sizi bekliyor olacak. İş hayatınızda iç güdüleriniz sizi doğru yönlendirecek.




Boğa Burcu: Bu cumartesi, aile hayatınız için yapılması gerekenler sizi keyifli kılabilir. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi iş bağlantılarınız için kullanabilirsiniz. Kasım ayında en çok ilişkilerinizi deneyimleyecek ve konuşacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda keyfinize diyecek olmayacak. Akrabalarınız. torunlarınız veya kardeşlerinizle keyif dolu zamanlar sizi bekliyor olacak. Bu ay çalışmalarınız giderek hızlanabilir.




Yengeç Burcu: Bu cumartesi bazı konuşmalarınız ve fikirleriniz ailenizin parasal durumunu yukarıya taşıyabilir. Bir emlak alım, satımıyla ilgilenebilirsiniz. Bu ay aşk hayatınıza odaklanacaksınız.




Aslan Burcu: İletişime dayalı işleriniz için bu cumartesi çok güzel etkiler alıyor olacaksınız. Duyacaklarınız, yakın çevrenizle oluşturacağınız planlar, hayat yolunda sizi çok mutlu edecek. Bu şansı iyi değerlendirmelisiniz.




Başak Burcu: Bu cumartesi beklenmedik yerlerden göreceğiniz güzel iyiliklerle parasal konularda şanslı olacaksınız. Düşündüklerinizin gerçekleştiğini görmek sizi çok mutlu edebilir.




Terazi Burcu: Bu cumartesi, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hayat planlarınızda sizi ve düşüncelerinizi destekleyecek ve onlardan göreceğiniz güzelliklerle yeniliklere adım atmaya hazırlanacaksınız.




Akrep Burcu: Kasım ayı her tür konuda sizi destekliyor. Bu cumartesi, kafanızın içinde oluştruduğunuz planları iş hayatınıza aktarabilirsiniz. Kariyeriniz için oldukça şanslı bir dönem olacak.




Yay Burcu: Bu cumartesi, arkadaşlarınızla yapacağınız bazı fikir konuşmaları, eğitim veya yabancılarla yapılacak işleriniz bakımından size yeni fırsatlar sunabilir. Şansınız gruplardan gelecek, tek başınıza hareket etmeyin.




Oğlak Burcu: Kasım ayında sosyalliğiniz yüksek olacak. Ayrıca bugün, fikirleriniz destek görecek, özellikle işinizde ortaya sergileyeceğiniz bazı konuşmalar ve fikirler size para kazandırabilir.




Kova Burcu: Bu cumartesi, partnerinizle yapacağınız bir seyahat, eğitim fırsatı ya da yabancı ortamlardaki planlarınız size hayatı keyifli algılatabilir. Kasım ayında çok göz önünde olacak, çalışacaksınız.




Balık Burcu: Bugün biraz dinlenmek ve geri planda durmak isteyebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız yaptığınız işte güzel şanslarınız olacak, paranızın artması, güzel desteklerin oluşması sizi çok mutlu edebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR