Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizleri ve dişleri yönetir. O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştirel, güçlü, şanslı bir insansınız. Her ne kadar endişeleriniz olsa da güçlü istek ve arzularınızla istediklerinize sahip olacaksınız. Edebiyat, yazma ve sanat sizin ruhunuza iyi geliyor. Bu sene, ortaklaşa para alanlarınızda şanslısınız.




Koç Burcu: Bu dönem içerisinde farkında olmadan fayda sağlayacaksınız. Organizasyona yönelik işlerinizde gönüllü olarak iyi işler çıkartıyorsunuz. Bugün, göz önünde olacaksınız. Sakarlıklara dikkat.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para harcamalarınız artabilir, alışveriş isteğiniz ve sevdiğiniz insanla beraber hareket etme isteğiniz yüksek olacak. Uzak çevrelerde, değişik ortamlarda anlaşılmaz olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla veya bir arada olacağınız gönül dostlarınızla bazı anlaşmazlıklara hazır olun.. Alışveriş ve para harcama etkileriniz yüksek olacak.




Yengeç Burcu: Bu aralar, ortaklaşa işleriniz üzerine yoğunlaşmak size keyif verebilir. Gün içinde ilgi alanınız karşı tarafın isteklerine ve beklentilerine göre hareket edebilirsiniz. Ani tepkilerden uzak durun.




Aslan Burcu: Bugün yapmanız gerekenler, tamamlanması gereken konular ön planda olabilir. Evinizde insanları ağırlayabilirsiniz. Kendinizi oldukça canlı ve etkili hissedeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün gün içinde hareketleneceksiniz ve yapacağınız organizasyonlar içerisinde yer almak veya çocuklarınıza vakit ayırmak öne geçecek. Anlık duygu iniş çıkışlarından kaçının.




Terazi Burcu: Bugün evinizde bulunmak ve işlerinizi ayarlamak, dinlenmek gibi etkiler daha fazla öne çıkacak. Keyifli ortamlar, sinema, aktiviteler gün içinde sizi hareketlendirebilir.




Akrep Burcu: Gün içinde yoğun iletişimle güzel program veya organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Anlık tepkiler vermeniz sabah saatlerinde sizi zorlayabilir.




Yay Burcu: Hayattan istediklerinizi almanız ve güzel sonuçlarla karşılaşmanız, kendinize olan güveninizi arttırıyor. Sosyal çevrelerde ve ortamlarda para harcamalarınıza dikkat edin.




Oğlak Burcu: Bu sıralar daha aktif ve hareketli ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. . Bir araya geleceğiniz insanlara karşı sabırsızlıktan uzak durun. Ailenize karşı tavırlarınıza dikkat edin.




Kova Burcu: Oldukça aktif ve organizasyonları yüksek birkaç günden sonra, bugün, kendinize yönelik vakit harcamak isteyebilirsiniz. Bilinçaltı düşünceleriniz fazla yoğun olabilir.




Balık Burcu: Gün içinde, ilgi alanınız daha çok arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize kaymaya başlayacak. Son dakika ortaya çıkan programlar sizi hareketlendirebilir. Para harcamalarına dikkat.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR