Bugün gece saatlerinde merkür düzeliyor. Terazi burcunda ilişkilerimizi etkileyen merküri, bu tarihten sonra iletişimimizde bizi rahatlatabilir. Ayrıca bu Cumartesi güneş-venüs birleşimiyle, aşkı, ilişkileri, lüksü, eğlenceyi ve para harcamayı deneyimleyebiliriz. Hayata keyif, aşk ve mutlulukla bakıyor olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, eleştiren, hırslı bir insansınız. Çok yüksek amaçlarınız var bu yüzden insanları eleştirmekten ve iğnelemekten çekinmiyorsunuz. Hırslarınızı ve arzularınızı kontrol etmeli ve iş hayatınıza yönlendirmelisiniz. Bu sene, kariyerinizde istediğiniz başarıyı sağlayacaksınız.




Koç Burcu: Merkür ikili ilişkiler alanlarınızda düzeliyor, bu tarihten sonra iletişiminizde rahatlamalar görülecek. Ayrıca ortak para sorunlarınıza bu haftasonu rahat çözüm bulabilirsiniz. Çekiciliğiniz üzerinizde.




Boğa Burcu: Merkür düzeliyor. İş alanlarınızda yaşadığınız aksilik ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Özel hayatınızda manyetik ve dikkat çekici özelliklerinizi devreye sokarak karşı tarafı etkileyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla merkür düzeliyor yaşadığınız yanlış anlaşılmalar, sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlıyor. Sağlığınıza bakmasını bilecek, yaptığınız işlerden maksimum keyif alacaksınız.




Yengeç Burcu: Bu cumartesi merkür ev ve aile hayatınızda düzeliyor. Onlarla olan sıkıntılar ve iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak. Aşk hayatınızda manyetik ve çekici ilişkiler devrede.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla iletişim sorunlarınız geride kalmaya başlayacak. Artık rahatlıyorsunuz. Ayrıca bu cumartesi ailenize karşı anlayışlı ve sevecen olabilirsiniz. Bir misafir ağırlamak, eviniz için birşeyler yapmak öne geçebilir.




Başak Burcu: Bugün merkür düzeliyor, maddi konularda yaşadığınız bazı zorlanmaların geride kaldığını göreceksiniz. Yakın çevrenizle olan güzel bağlantılarınız bu Cumartesi devrede olacak.




Terazi Burcu: Bu cumartesi merkür düzeliyor, artık kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Aksilikler geride kalırken, parasal konularda iyi bağlantılar devreye girmeye başlayacak.




Akrep Burcu: Merkür düzeliyor, iletişim alanında daha rahat bir soluk almaya başlıyorsunuz. Bu Cumartesi kendinize bakacak, bulunacağınız ortamlarda dikkatleri kolaylıkla üzerinize çekeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Arkadaşlarınızla aranızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Ruhunuzla olan bağlantınızı bugün güçlendirecek ve gizli ilişkilerden keyif alacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla merkür terazi burcunda düzeliyor. İş ve kariyer alanlarınızda yaşadığınız sıkıntılar ve iletişim problemleri geride kalmaya başlayacak. Gireceğiniz ortamlarda çekiciliğinizle baş döndürebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Hayatınızdaki iletişim sıkıntılarının geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Kariyer ve iş hayatınızda güzel ve etkili yönleriniz herkes tarafından takdir görecek.




Balık Burcu: Bugün merkür düzeliyor. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Ayrıca bu cumartesi bulunacağınız dış ortamlarda sıcak ve etkili davranarak ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR